Audi MMI  Navigatiesysteem  Navigeren  Reisdoel ingeven
Geldt voor wagens: met navigatiesysteem
Kies de toets NAV > keuzetoets Routegeleiding > Adres.
  • Land wijzigen: Land kiezen en de keuze bevestigen. Land ingeven.
  • Reisdoelingave via plaats/postcode: Plaats/PC kiezen en de keuze bevestigen. Geef een plaats of een postcode in. Zo nodig de keuzetoets Lijst indrukken. De plaats in de lijst kiezen en bevestigen. Overige gegevens van het reisdoel zoals Straat, Huisnummer, Bijzonder reisdoel in plaats of Centrum kiezen en de keuze bevestigen. De routegeleiding starten.
  • Reisdoelingave via straat: Straat kiezen en de keuze bevestigen. Een stad uit de lijst kiezen en de keuze bevestigen. Een straat ingeven. Overige gegevens van het reisdoel zoals Huisnummer of Kruispunt kiezen en de keuze bevestigen.
  • De routegeleiding starten.
Ondersteuning bij de adresingave: tijdens de ingave van het adres worden in het ingaveveld plaatsen voorgesteld, die u al eens eerder hebt ingegeven. Door de keuzetoets Lijst in te drukken, kunt u de voorgestelde plaats als reisdoel overnemen. Overige plaatsen, die op de ingave lijken, worden daaronder opgesomd (eerst grote steden, daarna alfabetisch). Daarnaast wordt het aantal gevonden plaatsen weergegeven -1- Afb. 1.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie.