Audi MMI   Communicatie   Bellen  Meer instellingen voor de autotelefoon
Na activering van de airbag wordt via de autotelefoon of de verbonden mobiele telefoon automatisch een noodoproep gestart.
Voorwaarde: de MMI Link en de autotelefoon Link zijn in gebruik genomen.
Kies: functietoets TEL > functietoets Instellingen > Telefooninstellingen > Automatische noodoproep.
aan
Na activering van de airbag wordt via de autotelefoon of de verbonden mobiele telefoon automatisch een noodoproep naar het alarmnummer 112 gestart. Met behulp van GSM-plaatsbepaling kan bovendien de positie van uw wagen bepaald worden.
uit
De automatische noodoproep kan uitgeschakeld worden. Na het uitschakelen van de motor wordt de noodoproep echter weer teruggezet op de standaardinstelling Aan.
ATTENTIE!
Houd er rekening mee, dat de automatische noodoproep om technische redenen niet onder alle omstandigheden kan worden gegarandeerd. Vertrouw dus niet uitsluitend op uw telefoon, wanneer het om communicatie van levensbelang (bv. medische noodgevallen) gaat.
Aanwijzing
  • De automatische noodoproep is voor alle landen van de EU en voor Zwitserland, Noorwegen, Liechtenstein en IJsland beschikbaar.
  • In sommige landen is bij wagens met autotelefoon een noodoproep ook zonder simkaart of verbonden mobiele telefoon mogelijk. Informeert u zich a.u.b. of dit geldt voor het land waar u verblijft.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie.