Audi MMI   Communicatie  Adresboek
U kunt voor een contact in het adresboek een zakelijk en een privé-navigatiereisdoel opslaan.
Voorwaarde: het adresboek is geopend Link en er wordt een nieuw contact aangemaakt Link.
Draai-drukknop op Navigatiereisdoel zakelijk of Navigatiereisdoel privé draaien en indrukken.
Draai-drukknop op Navigatiereisdoel aanmaken draaien en indrukken. Op het MMI-scherm verschijnt een lijst met mogelijkheden voor de reisdoelingave.
Reisdoel ingeven Link.
Draai-drukknop op Adres overnemen draaien en indrukken. Het gekozen navigatiereisdoel wordt in de adreskaart opgeslagen.
Aan elk contact kunnen twee navigatiereisdoelen privé/zakelijk toegewezen worden. De opgeslagen navigatiereisdoelen kunnen in de navigatiefunctie worden opgevraagd met de keuzetoets Routegeleiding Link.
Als er reeds een privé/zakelijk adres is opgeslagen Link, wordt dit automatisch in het ingaveveld Adres van het betreffende navigatiereisdoel overgenomen. Dit kunt u dan gemakkelijk met Adres overnemen als navigatiereisdoel opslaan.
Onder de keuzemogelijkheid Belangrijke bijzondere reisdoelen vindt u het dichtstbijzijnde wegrestaurant of tankstation, de dichtstbijzijnde Audi-specialist of ziekenhuis. De keuzemogelijkheid Bijzondere reisdoelen bevat meer submenu's, die u voor het aanmaken van de navigatiereisdoelen kunt gebruiken. Meer informatie over de verschillende submenu's vindt u vanaf Link.
Aanwijzing
  • U kunt een navigatiereisdoel ook Als Favoriet weergeven. Het navigatiereisdoel wordt dan onder Favorieten in het menu Routegeleiding van de navigatiefunctie weergegeven Link.
  • Contacten, waaraan een navigatiereisdoel wordt toegewezen, worden in het interne geheugen van het actueel gebruikte adresboek opgeslagen.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie.