Audi MMI   Navigatiesysteem   Navigeren  Reisdoel ingeven
Geldt voor wagens: met navigatiesysteem
Een punt op de kaart kan als reisdoel of tussenstop worden opgeslagen of in het adresboek opgenomen worden.
Voorwaarde: de navigatiefunctie is gestart Link en de kaart wordt op het MMI-scherm weergegeven.
Draai-drukknop indrukken. Het kaart-infomenu wordt geactiveerd Afb. 1.
Het dradenkruis met de draai-drukknop Link horizontaal, verticaal of diagonaal op het gewenste reisdoel Afb. 1 verschuiven en indrukken.
Draai-drukknop op het menu Reisdoeldetails -1- Afb. 1 draaien en indrukken.
Om de routegeleiding te starten, de draai-drukknop op Routegeleiding starten draaien en indrukken. Op het MMI-scherm worden de routecriteria en vervolgens de kaart weergegeven.
Als een reisdoel in het navigatiesysteem niet beschikbaar is, kunt u het dradenkruis op de positie van de gewenste plaats verschuiven en de geografische gegevens als reisdoel overnemen of een vermelding aan het adresboek toevoegen.
Aanwijzing
  • Als u het dradenkruis een ogenblik niet beweegt, wordt extra informatie over de positie van het dradenkruis weergegeven (bv. plaats- of straatnaam).
  • Om het gewenste reisdoel sneller met het dradenkruis te kunnen vatten, kunt u de schaal van de kaart vergroten/verkleinen, door de draai-drukknop linksom of rechtsom te draaien.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie.