Audi A5/S5   Bediening   Openen en sluiten  Elektrische ruitbediening
Alle ruiten en het schuif-kanteldak* resp. panoramakanteldak* kunnen tegelijk worden geopend en gesloten.
Comfortopenen
Knop op de sleutel met radiografische afstandsbediening indrukken totdat de ruiten de gewenste stand hebben bereikt en het dak* omhooggezet is.
Comfortsluiten
Knop op de sleutel met radiografische afstandsbediening indrukken tot alle ruiten en het dak* zijn gesloten ATTENTIE!.
Comfortsluiten met de comfortsleutel*
Vergrendelingssensor op de portiergreep blijven aanraken tot de ruiten en het dak* zijn gesloten.
Comfortopenen instellen in de radio of de MMI*
Kies: functietoets CAR > Ruiten. Of
Hiervoor de functietoets CAR > keuzetoets Car systemen* > Wageninstellingen > Centrale vergrendeling > Ruit openen door lang te drukken kiezen.
Om het comfortopenen van de ruiten en het dak* mogelijk te maken, moeten de functies ruiten voor, ruiten achter* en schuifdak ingeschakeld zijn (aan).
ATTENTIE!
  • Nooit achteloos of ongecontroleerd de ruiten of het dak* sluiten - gevaar voor verwondingen!
  • Om veiligheidsredenen mogen de ruiten alleen op een afstand van ca. 2 meter van de wagen met de sleutel met radiografische afstandsbediening worden geopend en gesloten. Tijdens het bedienen van de knop altijd naar het omhoogschuiven van de ruiten kijken, opdat niemand klem komt te zitten. Als u de vergrendelingsknop loslaat, wordt het sluiten direct afgebroken.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie.