Audi MMI  Navigatiesysteem  Navigeren
Geldt voor wagens: met navigatiesysteem
  • Routegeleiding bij ingave van een nieuw reisdoel starten: kies de toets NAV > keuzetoets Routegeleiding > reisdoel ingegeven > Routegeleiding starten.
  • Laatste routegeleiding opnieuw starten of annuleren: kies de toets NAV > keuzetoets Routegeleiding > Starten of Annuleren.
Bij de ingave van een nieuw reisdoel zijn in het menu Details reisdoel Afb. 1 daarnaast de volgende functies beschikbaar:
Alternatieve routes berekenen: er worden drie routevoorstellen voor het actueel ingegeven reisdoel berekend. In het kaartmenu aan de zijkant wordt informatie over de alternatieve route, bv. afstand tot het reisdoel en berekende aankomsttijd, weergegeven.
De berekening van alternatieve routes is alleen beschikbaar voor afzonderlijke reisdoelen.
Met de functie Via kunt u het routeverloop van de alternatieve route zelf bepalen.
Bijzonder reisdoel in plaats invoeren: maakt het zoeken van bijvoorbeeld bezienswaardigheden en openbare voorzieningen (ziekenhuis, bioscoop, recreatiegebied, etc.) in de ingegeven plaats mogelijk. De bijzondere reisdoelen kunnen direct als reisdoel worden gekozen.
Centrum plaats invoeren: het navigatiesysteem berekent de routegeleiding naar het centrum van de ingegeven plaats of het ingegeven stadsdeel.
Reisdoel op kaart: het ingegeven reisdoel wordt op de kaart weergegeven.