Ez a fedélzeti kezelési útmutató a járművére vonatkozó fontos információkat, tanácsokat, javaslatokat és figyelmeztetéseket tartalmazza. Vegye figyelembe, hogy ez a fedélzeti kezelési útmutató semmi esetre sem pótolhatja a kinyomtatott kezelési útmutatót. A fedélzeti kezelési útmutatót csak akkor szabad használni, ha azt a közlekedési helyzet megengedi.
Ez a fedélzeti kezelési útmutató a járműnek a szerkesztés lezárásának az időpontjában érvényes felszereltségi állapotát írja le. Az itt leírt felszereltségek némelyike csak egy későbbi időpontban kerül bevezetésre, vagy csak meghatározott piacokon kapható.
Ennek a fedélzeti kezelési útmutatónak az egyes szakaszai nem minden járműre vonatkoznak. Ebben az esetben a szakasz kezdetén meg van adva a vonatkozási tartomány, pl. „A következő járművekre vonatkozik: állóhelyzeti fűtéssel“. Ezek a lehetséges, illetve járműspecifikus felszereltségek egy csillaggal „*“ vannak jelölve.
Az ábrák eltérhetnek az Ön járművétől és csak elvi ábráknak értendők.
A tartalomjegyzék az ebben a kezelési útmutatóban található összes témát sorrendben mutatja meg. Egy ábécé sorrendbe rendezett betűrendes névmutatót a nyitóoldalon tudja behívni.
Minden iránymeghatározás, mint „bal oldal“, „jobb oldal“, „elöl“, „hátul“ a jármű menetirányához viszonyított irányt határoz meg.
A keresztutalásokat más leírásokhoz, illetve tématerületekhez ezzel a jelképpel Link jelzi. A következő jelképek a Megjegyzésekre hívják fel a figyelmet.
Ezenkívül a szövegben gyakrabban talál egy figyelmeztetőjelet , ami egy biztonsági utasításra hívja fel a figyelmet.
FIGYELEM
Az ezzel a jelképpel ellátott szövegrészek a biztonságával kapcsolatos információkat tartalmazzák és a lehetséges baleseti és sérülési veszélyekre hívják fel a figyelmét.
VIGYÁZAT
Az ezzel a jelképpel jelölt szövegrészek a jármű károsodásának a lehetőségére hívja fel a figyelmet.
Környezetvédelmi tudnivalók
Az ezzel a jelképpel jelölt szövegrészek a környezetvédelemmel kapcsolatos tudnivalókat tartalmazzák.
Megjegyzés
Az ezzel a jelképpel jelölt szövegrészek kiegészítő információkat tartalmaznak.