Audi Q7 Információs rend... Navigáció További beállítások
A következőkre vonatkozik: navigációs rendszerrel szerelt járművek
Nyomja meg addig a NAV/MAP gombot, amíg kijelzi az Úti célt megadni menüt . ábra.
Válassza ki: jobb oldali vezérlőgomb > Navigációs beállítások.
A kiválasztott funkciótól függően a következő beállításokat tudja kiválasztani:
Alternatív útvonalakat mindig megjelen.
Bekapcsolt funkciónál () maximum három útvonaljavaslatot jelez ki a térképen Link.
Benzinkútra vonatkozó megjegyzés
Ha az üzemanyag-mennyiség kijelzés a tartalék jelzés alatt van, akkor bekapcsolt funkciónál egy utasítást jelez ki. Az utasítás igazolása után kijelzi a közelben fekvő üzemanyagtöltő állomások listáját. Egy üzemanyagtöltő állomás kiválasztásakor az úti célra vezetést a jármű aktuális helyzetétől kiszámolja.
Utánfutó üzemmód
Bekapcsolt funkciónál () az úti célra vezetés során figyelembe veszi az utánfutóval haladó járművekre vonatkozó megengedett legnagyobb sebességet és a kiszámolt érkezési időt ennek megfelelően adja meg.
Közeledésre vonatkozó figyelmeztetés
Bekapcsolt funkciónál () az MMI felhívja a figyelmét, mihelyt közeledik a kiválasztott különleges úti célokhoz. Kiegészítőleg lehetséges még egy Figyelmeztető hangot kiadni.
myAudi különleges úti célokat törölni*
Azokat az úti célok, amelyeket a myAudi Account-jából az MMI-jébe importált, automatikusan eltárolja. Ezeket egyenként vagy az összeset egyszerre törölni tudja.
Bemutató üzemmód
A Bemutató üzemmód segít Önnek egy utazást hatékonyan tervezni és azt a jármű mozgása nélkül bejárni. Lehetősége van egy Kiindulási pontot kiválasztani, ha pl. egy útszakaszt egy másik helyről akar kiszámoltatni, mint a jármű helyzete. Az úti célra vezetés szimulálásához indítsa el a Bemutató üzemmód-ot.
Megadási segítség
Bekapcsolt funkciónál a szabad keresésen keresztüli úti cél megadásnál Link kiegészítőleg segíti Önt, hogy listabejegyzéseket tudjon átvenni a megadási sorba. Gyárilag az Adatbeviteli segítség be van kapcsolva.