Audi Q7 Infotainment Televisie Meer instellingen
MEDIA-toets indrukken. De linkerkeuzetoets zo vaak indrukken, dat het bronnenoverzicht wordt weergegeven. Tv > rechterkeuzetoets > Tv-instellingen kiezen en bevestigen.
Audiospoor
Bij zenders met meertalige uitzending kunt u tussen de beschikbare talen en geluidssporen kiezen. Geluidssporen met audiodescriptie1) zijn met een symbool (doorgestreept oog) gemarkeerd.
Tv-standaard
De tv-standaard is af fabriek op de tv-standaard van het afleveringsland ingesteld.
Ondertitels
Bij ingeschakelde functie worden afhankelijk van de beschikbaarheid ondertitels bij tv-uitzendingen automatisch getoond.
Bij uitgeschakelde functie worden ondertitels niet getoond.
Zendervolgsysteem
Voorwaarde: een zender signaleert beschikbare zenderalternatieven.
Om voor een zo continu mogelijke ontvangst van een gekozen tv-zender te zorgen, wisselt de tv-tuner bij ingeschakelde functie automatisch tussen beschikbare zenderalternatieven bij het verlaten van het zendgebied.
Bij uitgeschakelde functie wordt er niet automatisch tussen beschikbare zenderalternatieven gewisseld. Bij het verlaten van een zendgebied wordt de ingestelde tv-zender mogelijk niet meer ontvangen. De beschikbare zenderalternatieven worden in de zenderlijst weergegeven en kunnen handmatig gekozen worden.
Kinderbeveiliging
Zie link.
Let op
De beschikbaarheid en de inhoud van het meerkanaalsgeluid is afhankelijk van de omroepen.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie.