Audi MMI   Navigatiesysteem   Navigeren  Reisdoel ingeven
Geldt voor wagens: met navigatiesysteem
Plaatsen
Het systeem stelt tijdens de ingave via het letter-cijferscherm plaatsen voor, die u vroeger al eens heeft ingegeven. De voorgestelde plaats wordt in het ingaveveld van het letterscherm weergegeven. Overige plaatsen, die op de ingave lijken, worden daaronder opgesomd. Het aantal gevonden plaatsen wordt onder de voorgestelde plaatsen weergegeven -A- Afb. 1.
Als de gewenste plaats in het ingaveveld van het letterscherm of in de lijst daaronder wordt weergegeven, kunt u door lang indrukken van de draai-drukknop naar de plaatslijst wisselen.
Als tussenstop invoegen
Het ingegeven reisdoel wordt als tussenstop in de routeplanning ingevoegd.
Bijzonder reisdoel in plaats ingeven
Door in de ingegeven plaats een bijzonder reisdoel te kiezen kunt u bezienswaardigheden en openbare instellingen (bijvoorbeeld ziekenhuis, bioscoop, recreatiegebieden) direct als reisdoel vastleggen. Om gericht naar bijzondere reisdoelen te kunnen zoeken zijn er zeven zoekbereiken beschikbaar Link.
Stadscentrum kiezen
Sommige grotere wijken in de gekozen plaats kunnen worden opgesomd en door draaien en indrukken van de draai-drukknop worden gekozen.
Reisdoel op kaart ingeven
Door het dradenkruis horizontaal, verticaal of diagonaal middels de joystickfunctie van de draai-drukknop te verschuiven Link kan een nieuw reisdoel ook uit de kaart worden overgenomen Link.
Coördinaten
Weergave van de geocoördinaten van het dradenkruis-snijpunt (lengte- en breedtegraad).
In het adresboek opslaan
Reisdoelen kunnen direct na de ingave van het reisdoel in het adresboek worden opgeslagen. Aan elk contact kunnen twee navigatiereisdoelen privé/zakelijk toegewezen worden.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie.